Handelsbetingelser

ydelserne udbydes af

VALENTIA KLINIKKEN
Sølvgade 20
1307 København K
CVR: 30262034

kontakt@valentia-klinikken.dk
Charlotte Dal / 27853871

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner og er inklusiv eventuel moms. Ved betaling får du 4 måneders adgang til online terapi med digitalt indhold. Betaling foregår via betalingsportalen Nets Easy, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Der kan betales med Visa/Dankort, Visa MasterCard og MobilePay. 

Levering

Du får adgang til dit forløb straks efter købet. Levering sker i form af et log-in til den digitale platform.

Rettigheder

Ved køb opnås alene en brugsret til online forløbet. Brugsretten omfatter en husstand. Online forløb hos VALENTIA KLINIKKEN må kun anvendes til eget brug. Det købte skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Hvis vi registrerer at et login misbruges og der logges ind fra mere end 4 enheder (computer, iPad, mobil, tablet) forbeholder VALENTIA KLINIKKEN sig retten til at blokere pågældende log-in.

Forløbet er omfattet af ophavsretten og må ikke anvendes kommercielt. Det er ikke lovligt at kopiere eller citere fra materialet uden forudgående aftale med VALENTIA KLINIKKEN og altid med angivelse af VALENTIA KLINIKKEN som ophavsgiver.  

Fortrydelsesret

Den normale fortrydelsesret på 14 dage gælder ikke ved levering af digitalt indhold. Når du bestiller et online forløb, giver du samtykke til frasigelse af retten til at fortryde købet.

Spørgsmål

VALENTIA KLINIKKEN svarer altid gerne på spørgsmål. Har du spørgsmål til forløbet eller den tekniske del er du altid velkommen til at rette henvendelse til os. Du kan kontakte os på kontakt@valentia-klinikken.dk. Vi bestræber os på at besvare spørgsmål inden for 2 hverdage. Indholdet af online forløbene er anderledes end personlig terapi. Vi har derfor ikke mulighed for at besvare spørgsmål, der skal erstatte terapisessioner. 

Datasikkerhed

VALENTIA KLINIKKEN indsamler kun de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med køb og brug af vores forløb. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven. Du har altid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger VALAENTIA KLINIKKEN har om dig. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. 

Reklamation 

Kontakt os, hvis du oplever problemer med et online forløb. Vi vil altid forsøge at finde en løsning, der er tilfredsstillende for begge parter. Skulle dette mod forventning ikke ske, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet. 

Ansvarsfraskrivelse

Effekten af såvel online forløb som personlig terapi afhænger altid at serviceydelsens kvalitet men også af klientens lyst og evne til at modtage terapi. VALENTIA KLINIKKEN kan derfor ikke garantere for bestemte resultater.

VALENTIA KLINIKKEN kan ikke pålægges erstatning for problemer, skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er et resultat af brug af indholdet i et online forløb.